ALES espai d’homenatge

“Al capdavall, en el ritual, el que fa que alguna cosa canviï i es produeixi la màgia de la metamorfosi és el fet que és una experiència viscuda, no una reflexió mental, teòrica. El ritual ens travessa i per això ens transforma.”

Mercè Alegre

El 19 de novembre i 5 de desembre passat va tenir lloc el primer taller d’ALES- Espai d’homenatge a la seu de l’associació AVES (www.avesgams.com).

El taller va tenir una bona rebuda i es va desenvolupar satisfactòriament per a totes les participants i facilitadores.

El dolor per la pèrdua fa que aquest sigui un espai molt sensible. Però l’entrega, la sensibilitat i el respecte de les participants en vers el grup va fer que es desenvolupés tot amb molta pau i harmonia, tot i els moments d’expressió d’aquest dolor.

D’una idea plasmada en un paper aquests dies va néixer aquest taller-ritual amb molta força i amb ganes d’arribar a tota aquella gent que tingui la necessitat de fer un homenatge o comiat a aquell ésser estimat que ha mort i que no ho ha pogut fer.

“El taller m’ha permès recordar-lo d’una forma diferent a com el recordo en el meu dia a dia. Més serenament, més dolçament”.

“No sabia com seria el taller, però m’ha ajudat a ordenar els meus pensaments i pors”

Testimonis de participants d’ ALES

Us convidem a participar en el proper taller que tindrà lloc els propers 4 i 11 de febrer de 10 a 13 h. a la seu d’AVES (C/ València 246, 2n. 1. -08007 Barcelona)